Waarom een ​​ziektekostenverzekering voor iedereen cruciaal is

Eerder deze week kondigde gouverneur Andy Beshear (D) een plan aan om alle Afro-Amerikanen in Kentucky een ziektekostenverzekering te verstrekken als reactie op het zien van een onevenredig aantal COVID-19-gevallen in de zwarte gemeenschap.

Afro-Amerikanen vormen ongeveer 8 procent van de bevolking van Louisville, maar zijn verantwoordelijk voor 19 procent van de positieve gevallen.

“Dit is slechts de eerste toezegging om de ongelijkheid in te halen die volgens Dr. King een van de ernstigste was: ongelijkheid in de gezondheidszorg”, zei Beshear op zijn persconferentie op maandag.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Een arts in het UofL-ziekenhuis, Valerie Briones-Pryor, zei dat de verschillen waarmee de Afro-Amerikaanse gemeenschap wordt geconfronteerd, veel dieper gaan dan de ziektekostenverzekering. Een gebrek aan middelen is het probleem dat ze vaak ziet werken in de COVID-19-eenheid. Ze hoopt dat het plan van de gouverneur financiering omvat voor zorginstellingen in gemeenschappen met grote gezondheidsrisico’s. aansprakelijkheidsverzekering ondernemers moeten aansluiten.

“Er is niet veel eerstelijnszorg in West End, en dat is een groot deel van het probleem. Je weet dat je mensen een ziektekostenverzekering kunt geven, maar wie gaat ze zien? En ook vaak, zelfs met het soort ziektekostenverzekering dat er is, nemen veel eerstelijnszorgverleners niet alles op zich ‘, zegt Briones-Pryor.

Ongeveer 20.000 Afro-Amerikanen worden volgens de Foundation for Healthy Kentucky als onverzekerd beschouwd. Gouverneur Beshear blijft onderzoeken naar ziektekostenverzekeringen zoals Medicaid, Expanded Medicaid en particuliere verzekeringen om volledige dekking te bieden aan Afro-Amerikanen. Briones-Pryor hielp bij het behandelen van COVID-19-gevallen en zei dat veel Afro-Amerikanen veel te laat naar het ziekenhuis komen vanwege een gebrek aan ziektekostenverzekering en hoogwaardige gezondheidsvoorzieningen.

‘Als ze me vertellen dat de patiënt een Latijns-Amerikaanse of Afrikaanse Amerikaan is en dat ze kortademig binnenkomen, weet ik al dat ze COVID hebben, omdat we zien dat die populaties die geen toegang hebben tot zorg of misschien wie wel toegang heeft maar er nu geen toegang toe heeft, dat zijn de mensen die we hier in het ziekenhuis zien binnenkomen en echt ziek binnenkomen, ‘zei Briones-Pryor.

Online verzekeringen vergelijken

Dr. Briones-Pryor, al meer dan 16 jaar arts, zei dat de tijden op de best mogelijke manier zijn veranderd, waardoor veel artsen zich bewust zijn geworden van de sociale problemen die om hen heen spelen. Ze hoopt dat de financiering wordt gestort in onevenredig benadeelde gemeenschappen om de volgende generatie zorgprofessionals te creëren. www.aansprakelijkheidsverzekering.com geeft jouw de juiste verzekeringen.

“Al die velden die de patiënt kunnen raken en voor de patiënt kunnen zorgen, we moeten in die gemeenschap investeren om die middelen terug te brengen naar die gemeenschap”, zegt Briones-Pryor.

Gouverneur Beshear is van plan door te gaan met het opstellen van een alomvattend plan met betrekking tot financiering en logistiek om gezondheidszorg te bieden aan alle Afro-Amerikanen.